Byron Bay

Himlen i byron bestammde sig for att oppna sig och slappa ner typ fem svenska sommarregn sammtidigt strax efter att vi kom hit.. Inte helt okej, jag har aldrig sett sa mkt regn pa samma gang!

Bussturen fran New castle inatt gick okej, vi satt langst bak vid toaletten, vilken gav ifran sig en ytterst oversvallande doft av hallonskog(eller inte)
Sa det blev till att andas genom munnen hela resan.. Fast jag tror anda att vi har sovit ratt mkt inatt. Nu bor vi pa aquarious backpackers, i ett rum med atta sangar, sa det ar vi och fem grabbar som vi inte halsat pa annu.. forhoppningsvis ar de snalla:) Har varit och shoppat lite grann nu pa formiddagen, jag hittade lite linnen och malin ett par mkt fina jeansshorts:) Det blev aven lite shopping sista kvallen i sydney, da malin och jessica gick loss i affarerna i darling harbour.. Dar passade vi ocksa pa att ga pa sydney aquarium och titta pa hajar, pingviner och krokodiler, och den storsta skoldpadda jag sett i mitt liv! Vi tog vagarna forbi wildlife park och dar fanns det sotaste djuret vi sett, koalor. Vi tankte packa ner en i vaskan till bjorn men da hade nog de andra ocksa velat folja med, och da hade vi inte fatt plats pa flyget hem;) Vi sag aven kangrur som lag och degade i skuggan, vi har ratt fina bilder darifran:)

Vidare kan tillagas att New castle ar en mysig stad, men en sovande stad, alla affarer och restauranger stanger vid halv sex och kvallsnojet verkar vara att sta vid vagkanten med sina halvraggarbilar och kolla pa andra bildar, sa inte sa mkt att hanga i julgranen alltsa..

Men vi har det bra nu, och de sager att regnet ska upphora tills imorgon:)

Tjoflojt for nu:)

Puss och kram

Frida

Kommentarer
Postat av: pappa Sune

He på Er !!

Det var nog en släng av cyklonen Ului ni fick ta del av. Läste i tidningen att den skulle dra in över norra delarna av Australien, Queensland.

Det är väl några surfare ni dela rum med. Ni kanske kommer hem och är fenor på surfing, vem vet !

Här snöar det lite idag (tisd 09:00)Men det är nog det sista som kommer nu.....tror jag.



Puss o kram från pappaSune

2010-03-23 @ 09:03:25
Postat av: F.Pappan

Hej, det verkar fortfarande som om ni trivs och har det bra - konstigt :-). Nu är ni i varje fall vana vid långa bussturer. Här går allt sin gilla gång. Funderar just nu på vad Lisa ska få i födelsedagspresent. Kanske en våning på Östermalm... /pappan

2010-03-23 @ 10:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0