Snart sa ar det dags..

Gardagen spenderades pa vart hostels pub, dar det var ladies night, fast det var mest killar dar.. det var liksom en fotballsmatch som alla skulle se, men vi hade ganska trevligt anda:)

Idag har vi varit pa citybeach, som ar en fuskisstrand i brisbane. Det ar helt enkelt en pool som ar fylld med sand och en fejkstrand:p Men vi lag dar ett bra tag och njot av solen:)

Nu ar det ju snart dags for oss att ta vart pick och pack och ta oss hem till er, och vi forvantar oss en valkomstkommite nar vi kliver av pa arlanda;) Vi har ocksa ngra individuella onskningar av familjerna dar hemma sa dessa kommer nu:p

Frida: Skulle vilja att det finns smorgasgurka och ost och mjolk och gott brod hemma, saknar min specialfrukost:p Och vill garna ha god lax och klyftpotatis och sallad och saaas(!!!!) pa kvallen nar jag kommer hem:) och philadelphia och kex, och losgodis som pappa har kopt! :p Niklas har jag redan bestallt neverstop och surt och blandat av, fast man kan ju alltid paminna:p Hoppas pa myskvall med familjen med bra hyrfilm och sa:p Sex veckor ar nog for nu, saknar er alla for mkt:p

Jessica: Jaha, har funderat mycket pa det har vad man vill ha nar man kmr hem. kanns lite som julafton (lr inte)!! Till middag pa torsdagen vill jag ha forst avocado med rakor o rom o allt det dar ni vet. men oxa aioli med rakor AHHMM!! super gott, nu blir man hungrig. Sedan grillat till middag med lax, flaskfile och korvar :D klyftpotatis, stor skal med sallad och massa saser thihihi. dipp o dipp o dipp o dipp saknar min dipp helt enkelt. Om man far valja vilken dipp skulle jag onska ranch och sourcream and onion! sen om det gar den dar goda rodvinssasen ni gor sa bra mamma och pappa! till efterratt en stor skal med losgodis :D sen ar jag nog nojd! ha bara kylen fylld med det vanliga godheterna och typ 10 liter mjolk sa blir jag super glad! Sen blir val alla i familjen frojd glada om vi ater tacos till middag pa fredag? kanner mig lite bossig har som sager hur jag vill ha det men jag tror alla tkr att mina ideer ar super bra! nu blir jag hungrig nar jag skriver om mat. Jag skulle oxa vilja att min familj star o vantar pa mig i tid pa arlanda den har gangen! hahah,skamt o sido! Alskar er, ses snart! pussssss
ps, tjuvkollade pa fridas lista, skulle vilja ha leverpastej och smorgasgruka den som vi hade hemma innan jag akte smakade konstigt!! :) ds.

Malin: Om jag far onska skulle jag vilja ha mjolk!!!Det va allt:D Nej jag skoja jag har lite mer saker jag ar sugen pa! Till middag pa torsdag skulle jag helst av allt vilja ha grillat med klyftpotatis och massa tzatsiki(fast den gor jag sjalv!) Fast till forratt skulle det vara gott med toast med rom och graddfil. Efterratt behovs inte men jag vill ha losgodis och cheesedoodles!!!Och det maste finnas philadelphiaost och kex hemma for det har jag upptackt ar typ det godaste som finns!!Till kvallsfikat maste det finnas Chai-te och nagot gott, pappa kan nog valja ut ngt bra!!Men utan notter tack!Juste skorpor skulle vara valdigt gott ocksa och vanlig hushallsost!Nagot gott brod till frukosten ar ju ocksa kul!Det var nog det hela...eller jag vill ha en marabou chokladkaka ocksa, helt vanlig mjolkchoklad:D Nu ar jag klar...jo jag onskar att Tove ater hemma pa torsdagen ocksa for annars ar det inte lika kul:P Nej nu ar jag klar med mina onskningar, tack for mig!

Vi landar pa Arlanda 09:10 torsdagen 8/4. Det ar bara varat fly fran Sydney som ar flyttat till en tidigare tid sa hemresan kommer ta 31 timmar, superkul!Sa det ar bast for er att alla godsaker finns dar nar vi kommer hem!!

Puss o kram

i en annan tidszon

Sista kvallen i Byron spenderades pa Cheekeys med alla underbara manniskor som vi har lart kanna dar!Vi dansade som om det inte fanns nagon morgondag och livet va bara pa topp!!Tyvarr var vi tvugna att saga hel da av var alskade Canada och det var nastan lite gratfest!!Pa tisdags morgonen hade vi bestamt att vi skulle traffa Rob och Bre (som vi traffade pa surfingen) pa stranden, sa vi knata dit efter den obligatoriska frukosten pa Subway!!Sen var vi ju tvugna att saga hej da till dom ocksa...man marker varkligen att hemresan narmar sig for vi sager bara hej da till alla hela tiden:( Vid ett gick iaf var buss som skulle ta oss hit till Hervey Bay, forst tog det 2,5 timme till Brissie dar vi va tvugna att byta till en annan och till var forvaning upptackte vi att det ar en annan tidszon har uppe sa nu ar det ju bara 8 timmar hem!!Fran Brisbane tog det sen 6 timmar hit upp!!Vi trodde att vi skulle do av hunger men som tur va stannade vi vid en foodcourt dar vi hade 20 minuter pa oss att ata, sa vi kasta i oss varsin stor cheeseburgare, jattegott!!

Nu bor vi iaf pa Kookaburra Resort i Hervey Bay, valdigt mysigt med en av stans basta grekiska resturanger utanfor dorren! I onsdags lag vi vid poolen ganska lange efter frukost/lunch/fika pa KFC och McCafe!!Pa kvallen at vi varldens godaste chicken souvlaki har pa hotellet sa det blir nog en favorit i repris ikvall:)

Igar morse (torsdag) blev vi upphamtade kl.05.45 av Aussi Trax for att vi skulle till Fraser Island!!Gissa om vi va pigga eller??Vi akte med Dave och Erin (Dave larde vi kanna i Byron) i en Landcrusier!"Vagarna" pa on ar nog dom guppigaste jag har varit med om och vi som satt bak pa flaket har ratt ont i ryggen idag!!VI besokte iaf massa haftiga stallen som tex Lake McKenzie som ar en insjo med sotvatten, hur vackert som helst och jattevarmt i vattnet! Sen korde vi lite race pa stranden och hitta tillslut ett bra stalle att campa pa, tank va coolt att vi har campat i Aussie bland alla dingosar!!Imorse gick vi upp vid halv sex sa vi skulle hinna bort fran stranden innan det blev hogvatten!Sa vi akte in pa on och hamna vid ngt som kallas for Champange pools, lat ju bra tankte vi!Det va en liten havspool kan man saga, sa dar lag vi nagra timmar innan vi akte tillbaka igen. Nu sitter vi har helt svettiga och ackliga for vi har inte duschat pa jattelange(2 dagar!!) Lar ju bli en dusch eller tva innan vi ater paskmiddag har pa var grekiska favoritrestaurang!!

Nu ar det bara 6 dagar kvar innan vi ar hemma och inom en snar framtid kommer vi lagga upp onskelistor pa vad vi vill ha nar vi kommer hem, bara sa ni vet!!

Hoppas ni far en bra pask dar hemma!!Idag firar vi Good Friday har iaf!

Puss o kram Malin


RSS 2.0