Sawasdee from Thailand!!!

Nu ska ni fa hora om vad som har hant hittills!!Allt borjade med en slags gratfest pa Arlanda!Men nar alla lugnat ner sig(Frida!!) kunde vi iaf ga igenom gaten och ut till planet. Men forst var Malin bara tvungen att ha ner berget med Pringles-burkar pa cafet!Fast dom ramla bara nastan:) Planet var jattefint, alla hade varsin tv med en liten fjarris, som dock inte fungera for alla, men det ar smallar man far ta...egen tv liksom halla!!Pa planet var det svart och sova for alla utom Jessi som sov som en stock!Frida sov lite, Malin sov inget!Planet var en slags bastu och Frida ville helst av allt kasta av sig kladerna:) Nar vi landat i Peking och gatt igenom typ 100 kontroller dar vi blev kollade av sma kineser med swineflu-masker, tankte vi sova lite till. Da va vi sa smarta att vi valde att sova pa flygplatsens kallaste stalle, det typ kom rok ur munnen, lovar!!!Efter det korde vi lite Pizza Hut och pa vag till gaten tyckte vi att vi hade valdigt gott om tid sa vi stannade och tog lite bilder, men oj va forvanade vi blev nar vi kom fram till den tomma gaten och det stod att det var "last call" till varan flight!Vi kastade oss inn och pa vag till vara platser mottes vi av djuuupa suckar fran vara medpassagerare!!!Efter 5 timmar landade vi har i Bangkok, stod en timme i ko for att fa veta att vi ar snalla och far komma in i landet!Vart bagage kom jattefort och da menar vi jattefort!!Alla var valdigt hjalpsamma och vi fick en taxi pa an gang!Efter en timmes irrande pa Bangkoks gator kom vi antligen fram hit till Sawasdee Bangkok Inn. Juste, pa vagen hann taxichaffisen kora in pa varsta gagatan och alla kolla valdigt konstigt pa oss, men vi kande oss mest som varsta kungligheten!Efter dusch och uppfraschning gick vi ut pa stan far att hitta nagonstanns att ata!VI satte oss pa en jattemysig restaurang och bestallde in god mat och varsin kall ol!Sen avslutade vi med en god drink, och gissa va kalaset gick pa!200 kr!!For alla tre!!!!Pa vag hem gick vi forbi Sleven och kopte chips och vatten,gott!Som ni hor har vi det toppen har borta!Det var allt for nu. Vi skriver om idag imorgon!Over and out!

Dagens citat: -Oj,klockan ar halv sju!
-Ja, det blir ju sa ibland!

Kommentarer
Postat av: F.Pappan

Hej och tack för updaten. Ni hörs ut att ha det bra. Det känns bra i F.Pappans hjärta. Jag är inte alls bittär och avundssjuk för att jag (vi) inte få vara med :-)



Shoppa inte allt för mycket på MBK. Det blir tungt att bära.



Ser fram emot fler rapporter.



F.Pappan

2010-02-25 @ 14:38:10
Postat av: pappa Sune

Hej på Er !

Va spännande för er. Det verkar ha varit full rulle sen ni kom dit ner. Precis som det skall.

Hoppas ni mår bra och snart är utsövda för det är ni väl inte ännu.

Missa nu inte flyget i morgon.

Kan ni tänka er , det är snart 0-gradigt här. Vårvärme !!

Ser fram mot fler rapporter !



/kram från pappa Sune (på jobbet)

2010-02-25 @ 15:04:32
Postat av: Adde

Hej alla glada!

Vad skönt att ni har det kul, vi saknar er sjukt allaredan! Om några timmar drar jag, Ambis, Bulan, Bjärsan, Böna och Joje till København. Inte lika flashigt som eran resa men det kan nog bli lite rolig iaf! Ser fram emot att få läsa om massor av spännande äventyr som ni varit med om när vi kommer hem igen på måndag kväll (svensk tid)! Och Jessica; glöm inte: MYROR I CHOKLAD!!! xD

Ha det grymmast och akta er för alla tomtar som finns där borta! ;)



<3 <3 <3 Adde

2010-02-26 @ 00:41:12
Postat av: Familjen Fröjd

Hej!!

åh det lät ju som att ni hade en rolig ditresa iaf xD vi skrattade väldigt mkt kan jag säga! och snacka om att ni sparar pengar därborta... liiite avis :)

här ska vi käka chickenfajitas och det börjar mörkna utanför. men som ni redan läst har vi haft 0-draigt så det är lite vårtecken iaf!



pussar och kramar njut av solen nu!

2010-02-26 @ 18:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0