Bangkok baby!!

Igar(torsdag) rakade vi forsova oss lite!Sa vi missa hotellfrukosten, men det loste sig for vi gick ut och kopte frukt ist, mkt gott:) Efter fruktfrukosten hoppa vi in i en taxi och drog ivag till MBK, jaklarns vilket stort varuhus!!!Vi fyndade massa bra grejer och gjorde typ inte av med nagra pengar alls,det gillar vi!Nar vi skulle ata lunch gick vi till en liten restaurang som sag mysig ut, men oj va fel vi hade!!Nar maten kom in blev vi mest forskrackta och hoppades att dom hade gett oss fel mat!Fridas mat bestod av en lokhog med lite ackligt kott, Malins mat var lite svampiga kottbitar och nagra slags kvistar och Jessis mat var typ lite stekfett och kottslem, inte speciellt gott sa vi gick till Donken ist:)Efter nagra timmar dar tog vi taxi tillbaka till hotellet, for att sen traska ut pa en liten tur har i stan. Vi gick till kungens palats men det var stangt for dagen sa vi kunde bara titta fran utsidan av murarna, men det var skithaftigt!Pa vagen traffade vi tva thailandare(vid tva olika tillfallen) som var valdigt hjalpsamma och ville beratta om allt som vi skulle se!Men i slutanden ville du bara lura in oss i en tuk-tuk,men vi vagra!!Efter mysig middag pa en "lyxig" restaurang tog vi taxi till China town for att kolla in festivalen som vi blivit tipsade om, men val dar var allt typ slut...lurade tjejer?? Sa vi akte hem ist, satte oss i en bar och bara tog det lugnt!Sen stupa vi i sang vid ett. Nu ska vi snart aka till flygplatsen for att aka till Koh Samui, ska bli skont att slippa storstan:) Det var allt for nu!Over and out! 

Kommentarer
Postat av: pappa Sune

Det är bra flickor, låt er inte luras med på något av någon. Ni är kloka , det vet jag.

Ha det så kul på öarna !!!

2010-02-26 @ 09:19:24
Postat av: Sandra

haha alltid donken, det är rätta grejer! :D <3

2010-02-26 @ 18:07:28
URL: http://sandan.blogg.se/
Postat av: Mamma Monica

Hej tjejer!

Det är kul att få läsa om era bravader. Vi tänker och längtar efter er redan, men ha det så skönt så hörs vi vidare. Ikväll(söndag) ska vi ha middag för morbror Uffe då kommer även kusin Camilla, man försöker fylla tomrummet här hemma så gott det går. Kramar

2010-02-28 @ 10:52:34
Postat av: Sandra

jag tyckte mig igår se Frida på cubis i kista innan jag kom på att hon inte var i Sverige lägre. Tur att jag kom på det för annars hade jag nog gått fram och gjort bort mig totalt.

2010-02-28 @ 14:51:26
URL: http://s4ndra.blogg.se/
Postat av: Sarah Nylund

Tycker mycket om det du skrev! Spännande att se lite schyssta grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0